Міська бібліотека поповнилася англомовною літературою

Рік нещодавно почався, а міська бібліотека вже вдруге отримала велику партію книг. Це означає, що покровчан чекають цікаві новинки.

Черговому поповненню посприяли експертка з питань електронного управління в Україні, громадська діячка  Яніка Мерило та посольство Великої Британії.

     -  Це  не перший соціальний проект Angels Янікі Мерило, реалізований у співпраці з  Покровом.  Як завжди – актуальний і  корисний, - зазначає міський голова Олександр Шаповал.

З понад ста нових книг майже половина  англомовні. Решта –художня та  науково-популярна література, вітчизняних та зарубіжних авторів в перекладі на українську мову. Не приховуючи задоволення, бібліотекарі викладають їх на полиці.

   -   Те, що в бібліотеці з’явилася художня література англійською мовою - це чудова новина не лише для нас, а й для покровчан, які її вивчають  і зверталися з такими запитами до бібліотеки. Й таких чимало, особливо серед молоді,  - розповідає директорка міської центральної бібліотечної системи Лариса Смислова.

І це правильно, адже читання книг мовою оригіналу  значно полегшує сам процес вивчення і безпосередньо застосування іноземної мови. Не менш задоволеними новими надходженнями будуть  прихильники сучасної української літератури, переконують у бібліотеці та чекають на нових відвідувачів.

Прес-служба міського голови.