Всi новини, сторінка 14

20 03

З  21.03.2024 року відновлено роботу Пунктів видачі гуманітарної допомоги Починаючи з квітня 2024 року, Всесвітня продовольча програма ООН World Food Program (ВПП)  переведе свою продовольчу допомогу у Покрові з натуральної форми (продуктові набори GFD-30) на грошові перекази.


20 03

Сьогодні відбулося чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання "Про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 2023 рік”, з якого доповідала керуючий справами виконкому Олена Шульга, також  питання архітектури, економіки, цивільного захисту, соціальні, кадрові та житлові питання. З усіх прийняті відповідні рішення.


20 03

Сьогодні місто проводжало в останню путь свого Захисника, солдата, стрільця-помічника гранатометника механізованого батальйону Леоніда Бакал. Він загинув на Донеччині, поблизу населеного пункту Солодке Волноваського району, захищаючи Україну від окупантів. Воїну було лише 37 років…


20 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Від ворожої атаки, попередньо, постраждали 5 людей. З-поміж них ціла родина, будинок якої потрощили окупанти.


19 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоровʼя, шановні українці, українки! Коротко про цей день.


19 03

Відповідно до розпорядження міського голови щодо скликання чергової 51сесії Покровської міської ради 8 скликання свою роботу розпочинають профільні постійні комісії Покровської міської ради, на засіданнях яких будуть розглянуті проєкти рішень з різних напрямків діяльності: - комісія з питань соціального захисту населення та молодіжної політики, освіти та охорони здоров'я, культури та спорту (голова комісії Тетяна Сударєва); - комісія з питань безпеки і оборони, депутатської діяльності ті


19 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Спершу вдарили по Червоногригорівській громаді. А трохи пізніше – по Марганецькій. По тамтешніх селах поцілили понад півдесятка артснарядів.


18 03

Сьогодні у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Ганни Відяєвої пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини.


18 03

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Підсумки цього дня та тижня.


18 03

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - У Кривому Розі уламки впали на п'ятиповерхівку. Сталася пожежа, яку рятувальники приборкали.