МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта

У закладах освіти проведено тематичні заходи до тижня охорони праці.

Відбулася  нарада з практичними психологами та соціальними педагогами.

 Продовжується робота щодо консультаційно-методичного супроводу участі педагогів закладів освіти у фестивалі педагогічних інновацій освітян Дніпропетровщини «EduFest Dnipro-2021».

 Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі ЦМЛ  перебувало 55 хворих, 61 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1911 осіб,   104 отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 203 виїзди.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом  61 особи. Консультації отримало 120 громадян, котрі не потребують термінового вирішення питань. Опрацьовано 11 особових справ.

Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі відвідано дві родини за місцем проживання.

Опрацьовано два  повідомлення щодо домашнього насильства та три  заяви на обслуговування до територіального  центру.

Підготовлено  37   направлень на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.

Триває інвентаризація особових справ отримувачів державних допомог.

Взято участь у засіданні онлайн - школи з основ раннього втручання для представників влади, спеціалістів та батьків а також в  семінарі, проведеному ДЗНС в режимі онлайн ZOOM- конференції на тему: «Деякі питання надання  державної соціальної допомоги».

В управлінні обліковується 4770  отримувачів житлових субсидій, 2809 - державних допомог, 1226  домогосподарств, де користуються пільгами, 287  учасників АТО, 427 ВПО

У територіальному центрі соціального обслуговування  продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках карантину діє Університет ІІІ віку, клуби за інтересами.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

  Для безробітних осіб проведено  семінари із загальних питань зайнятості, інформаційний вебінар, тренінг та майстер-клас.

Фахівцями  служби зайнятості  проведено виїзний прийом мешканців с. Шолохове  на віддаленому робочому місці.

Для профільних спеціалістів з профорієнтації  відбувся черговий обласний навчальний вебінар, де обговорювалися питання стратегії пошуку роботи та вимоги до сучасного резюме як засобу комунікації з потенційним роботодавцем.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, займалися прибиранням територій  міста.

У міськводоканалі виконали 2 заявки з водопровідних мереж.

Прес-служба міського голови.