МІСТО ПОКРОВ ЗА ТИЖДЕНЬ

Освіта

У закладах загальної середньої та позашкільної освіти відновлено освітній процес за очною формою. Проведено тематичні заходи до Дня Соборності України.

Взято участь у навчальних вебінарах для практичних психологів у межах курсу «Роль освітян у системі турботи про психічне здоров’я дітей та молоді».

Медицина

На лікуванні у цілодобовому стаціонарі перебувало 46  хворих, 51 пацієнт нині знаходиться у денному стаціонарі хірургічного профілю.

До Центру первинної медико-санітарної допомоги звернулося 1653  особи,   80  отримали невідкладну допомогу в амбулаторіях.

Бригади екстреної медичної допомоги здійснили 173 виїзди.

Соціальна сфера

В управлінні праці та соціального захисту населення з метою перерахунків та призначень державних гарантій в режимі карантину здійснено прийом 189 громадян. Консультації отримали 219  осіб, які не потребують термінового вирішення питань. Мобільною бригадою соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та насильства за ознакою статі здійснено один виїзд, відвідано одну родину за місцем прооживання (екстрене втручання). Опрацьовано 9 повідомлень про домашнє насильство.

Опрацьовано дві заяви щодо взяття на обслуговування до територіального центру.

Триває інвентаризація особових справ отримувачів державних допомог.

Підготовлено 7 направлень на забезпечення осіб з інвалідністю технічними засобами реабілітації.

В управлінні обліковується 5136 отримувачів житлових субсидій, 2809 - державних допомог, 1225 домогосподарств, де користуються пільгами, 286  учасників АТО, 421 ВПО.

У територіальному центрі соціального обслуговування продовжують доглядати за немічними підопічними вдома, дотримуючись заходів безпеки.

Проводять моніторинг стану здоров’я , виконують доручення, виявляють потреби, інформують про профілактичні заходи попередження простудних захворювань. В рамках карантину діє Університет ІІІ віку.

У міській філії обласного центру зайнятості прийом документів для реєстрації проводиться за особистим зверненнями шукача роботи, засобами електронного зв'язку та через онлайн-портал державних послуг “Дія”.

Для безробітних осіб проведено інформаційний вебінар з ознайомлення з комплексом послуг,  які надаються службою зайнятості. Організовано профконсультаційний вебінар з оволодіння навичками співбесіди з роботодавцями.

Комунальна сфера

Працівники «Добробуту» обслуговували лінії зовнішнього освітлення, прибирали території міста.

У міськводоканалі виконали  10 заявок з водопровідних мереж, накрито два люки.

Прес-служба міського голови.