Всi новини, сторінка 12

10 04

Цьогорічна весна не кожного дня радує нас сонцем, проте поступово одягає природу у життєстверджуючі кольори. День за днем Покров оживає. Місто вже давно завоювало славу одного з найквітучіших, з кожним роком доводить це. Весна до Покрова прийшла з буянням нарцисів. Свого часу висаджені дбайливими руками працівників "Добробуту", цибулинки піднялися й вражають своїми фарбами. Від ніжно-жовтого до лимонного, вони простяглися золотавим килимом, прикрасивши газони у різних мікрорайонах


21 03

Люди, які за будь- яких обставин забезпечують місто комунальними послугами, дбаючи про чистоту та затишок, відзначили своє професійне свято. З нагоди Дня працівника житлово-комунального господарства кращі представники цієї сфери були нагороджені Подяками міського голови Олександра Шаповала.


17 03

У Дніпропетровській області працює Комісія зі стабілізації цін на споживчому ринку.


15 03

Комунальні служби продовжують добросовісно дбати про комфорт мешканців, забезпечують містян необхідними послугами та утримують території у належному санітарному стані.


07 03

Комунальні служби громади продовжують забезпечувати мешканців необхідними послугами та утримувати території в належному санітарному стані. Новий сезон лише вносить свої корективи до комунальних буднів. До планових робіт з прибирання міста у працівників "Добробуту" додалися роботи з упорядкування клумб, весняна обрізка дерев та кущів. Роботами з благоустрою закріплених територій зайняті й в "Універсал-сервісі". Прес-служба міського


02 03

Закінчилася календарна зима. Цьогріч вона видалася не суворою, але примхливою. Наші комунальні служби завжди перебувають в режимі готовності до роботи за будь-якої погоди. Як результат - території міста залишаються чистими та впорядкованими.


28 02

Профілактичні роботи в електромережах 01.03.2023 р


16 02

Триває останній місяць зими, яка видалася то затишною, то примхливою. Перепади температури,  дощова та сніжна погода не були на заваді працівникам комунальних підприємств. У будні та вихідні дні вони стабільно забезпечують життєдіяльність громади, за будь-яких погодних умов роблять все, аби містяни та гості міста відчували себе комфортно - активно впорядковують місто, прибирають двори, сквери, газони й паркові зони, здійснюють благоустрій територій, вивозять сміття.


01 02

З першого дня лютий показав справжній зимовий характер. Вранці містяни побачили засніжене місто та комунальників, які дбайливо розчищали та посипали дороги та тротуари. Служби працюють з учорашнього вечора. Працівники "Добробуту", залучаючи спецтехніку, прибирають проїжджі частини, сквери, бульвар, тротуари. На прибудинкових територіях працює "Універсал-сервіс". Дякуємо нашим комунальникам за працю! Прес-служба міського


31 01

На сьогодні всі комунальні служби Покрова працюють у штатному режимі, продовжують надавати послуги мешканцям Покрова. Працівники щодня виконують свої звичні професійні обов’язки.