Відбувся штаб

 

Сьогодні міський голова Олександр Шаповал провів чергове засідання оперативного штабу за участі керівників підприємств, організацій, структурних підрозділів виконкому, старости Шолоховського старостинського округу.  Одними з головних питань, винесених до розгляду, були підготовка закладів освіти до нового навчального року та міста до осінньо-зимового періоду.

Зазначалося, що на сьогодні, керуючись чинними рекомендаціями головного санітарного лікаря, у місті у повному обсязі провели відповідні організаційні та протиепідемічні заходи в закладах освіти. За кошти міського бюджету забезпечено заклади протиепідемічними засобами  згідно існуючих рекомендацій, відповідно до постанови уряду.

Загалом, дошкільні заклади відвідує близько 750 дітей. У посиленому режимі працюють і лікарі. Центром первинної медико-санітарної допомоги укладено 34919 декларацій, за тиждень проведено 326 флюорографічних обстежень. Комунальники працюють згідно з плановими завданнями, тривають поточні та капітальні ремонти.

Прес-служба міського голови.