У місті знову з'явилися віконні гастролери

За минулі вихідні група невідомих осіб встигла обійти ледь не кожен багатоквартирний будинок, пропонуючи містянам супер вигідні пропозиції зі встановлення металопластикових вікон, заміни балконів та утеплення фасадів. Називали себе представниками виробника, з якими міська влада начебто уклала договір, чим і пояснювали привабливі ціни. Людей насторожила завзятість на межі з нахабством, з якою пропонувалися послуги. Особливо красномовними були з літніми людьми, підкріплюючи ефект діловим виглядом, паперами та папками.

Про це повідомляли люди в соціальних мережах, ділячись деталями та гірким досвідом “співпраці” з віконними аферистами. Схеми обману бувають різні, найпоширеніша, коли беруть задаток і зникають. В такій ситуації людина навіть не може довести, що була ошукана, оскільки гроші віддала добровільно.

З цього приводу, ситуацію прокоментував міський голова, зазначивши, що міська рада ні з ким подібних договорів не укладала. Олександр Шаповал закликав людей бути обережними і у випадку появи цих людей викликати поліцію.

Тож, аби не наражатися на небезпеку у власному помешканні, не довіряйте невідомим особам, які ходять по квартирам. Не підписуйте жодних угод, уважно не прочитавши їх. Пам'ятайте, в таких випадках дуже важко повернути вкрадені гроші. Якщо плануєте, встановити вікна або двері, краще скористайтеся рекомендаціями людей, кому довіряєте.

Поділіться цією інформацією з людьми похилого віку, які найчастіше потрапляють на гачок ділків.

Прес-служба міського голови.