Покров вшанував пам'ять захисників України

Сьогодні вся країна віддає данину поваги й пошани героям, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України. Цю дату обрано не випадково, на серпневі дні 2014 року припав пік Іловайської трагедії. За офіційними даними тоді та під час подальшого розстрілу в так званому зеленому коридорі 366 українських воїнів загинули, 429 - отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Цю скорботну сторінку української історії згадували покровчани, зібравшись на Алеї Слави. Їй присвятили свої виступи вихованці та випускники мистецьких осередків.

Представники спілки ветеранів АТО, влади, міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підприємств, організацій, хвилиною мовчання вшанували пам'ять наших земляків Олександра Ісаєнка, Дмитра Стрільця, Олега Кравченка, Олександра Мокієнка та всіх захисників, які загинули за свою землю. Соняхи лягли до стел героїв, жовто-блакитні стяги замайоріли біля пам'ятних дошок, встановлених на будівлях загальноосвітніх закладів, де навчалися захисники.

Державні прапори було встановлено на могилах загиблих земляків, учасників АТО.

Тематичні екскурсії, виставки пройшли у закладах культури, де говорили про те, що забувати не маємо права. Велопробіг пам'яті оганізовано відділом молоді та спорту виконкому спільно з учасниками соціального проекту VELOPOKROV у спомин про тих, хто віддав життя за майбутнє.

Прес-служба міського голови.