На сесії  міської ради

 

30 квітня відбулося засідання чергової 6 сесії Покровської міської ради 8 скликання. На розгляд депутатів виносився 31 проект рішення.

Основним розглянули  питання  "Про підсумки опалювального сезону 2020/2021 років та підготовку міських комунальних підприємств та соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період". Попередньо питання слухалося на засіданнях виконавчого комітету та депутатських комісій.

Доповідаючи з даного питання, начальник Управління ЖКГ  Віктор Ребенок зазначив, що опалювальний сезон для об’єктів соціальної сфери, комунальних підприємств міста Покров було розпочато 1 листопада. Для забезпечення теплом будівель  та споруд комунальних підприємств, бюджетних установ та закладів міста функціонувало  27 одиниць теплогенеруючих котелень та топкових.

Температура в приміщеннях опалювальних будівель забезпечувалася постачальниками згідно заданих температурних режимів та санітарних норм. Начальник Управління житлово-комунального господарства детально поінформував про роботи, які  протягом осінньо-зимового періоду виконували  по житловому фонду,  водопровідно-каналізаційному господарству та заходам з благоустрою.

При несприятливих погодних умовах в зимовий період на дорогах, тротуарах, прибудинкових територіях  житлових будинків багатоповерхової забудови та приватного сектору, бюджетних закладів працювала комунальна техніка, яка забезпечувала  прибирання снігу та посипку протиожеледними матеріалами тротуарів та доріг.

З метою підвищення надійності роботи об’єктів життєзабезпечення міста, міськими комунальними підприємствами, управляючою компанією та ОСББ з обслуговування житлового фонду, бюджетними установами, закладами було розроблено 125 заходів на міжопалювальний період. Заслухавши, депутати затвердили запропоновані заходи.

При розгляді питань «у різному» , було внесено зміни до бюджету, взято на облік  майно, що має ознаки безхазяйного.

Внесено зміни до «Комплексної Програми громадського порядку та безпеки на території Покровської міської територіальної громади на період до 2023 року».

Також затверджено перелік адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету Покровської міської ради у новій редакції та ухвалені рішення з решти питань.

Прес-служба міського голови.