Інноваційний досвід ліцею №2 удостоєно золотою медаллю міжнародної виставки “Сучасні заклади освіти - 2024”

Заклади  загальної середньої освіти міста - постійні учасники  та призери престижної  міжнародної виставки “СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ  ОСВІТИ - 2024”. Цьогоріч освітянську спільноту міста успішно представив колектив ліцею №2.

У межах виставки  організатори провели рейтинговий конкурс із 14 номінацій,  де  було  представлено 510 робіт з двадцяти областей України,  а також учасників  з Польщі, Литви, Румунії, Угорщини та Естонії.

Експертну оцінку якості робіт проводили науковці і фахівці наукових установ   Національної  академії педагогічних наук України  та Інституту модернізації змісту освіти.

За результатами оцінки журі XV Міжнародної виставки «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2024» Ліцей №2  нагороджено золотою медаллю та дипломом за внесок у зміцнення і розвиток освітнього і наукового потенціалу закладу освіти в тематичній номінації « STEM-освіта як засіб формування мотивації до науково-дослідницької та проєктної діяльності».

Авторами проєкту виступили адміністрація закладу та творча група педагогів, які нагороджені Сертифікатами за перемогу в конкурсі.

Номінація обрана не випадково, СТЕМ- освіта — один з пріоритетних напрямків діяльності ліцею №2. Педагоги переконані, що серед актуальних завдань сучасної школи є розкриття потенціалу усіх учасників освітнього процесу,  надання їм можливості  прояву творчих здібностей. Адже СТЕМ - освіта, як один із важливих трендів розвитку української  освітньої системи,  надає можливість формувати ключові компетентності у підростаючого покоління. Здобуття сучасних професій потребує всебічної підготовки й отримання знань із різних освітніх областей природничих наук, інженерії, технологій і програмування, напрямків, які  охоплює СТЕМ- освіта.

Вітаємо творчу спільноту ліцею №2 з визначною подією, пишаємося вашими досягненнями  та визнанням інноваційного досвіду!

Прес-служба міського голови.