Головна ялинка Покрова запалила свої вогні

Сьогодні, 19 грудня, Покров зустрічає День Святого Миколая. Традиційно ця подія відкриває новорічно-різдвяні свята. Через об'єктивні причини, пов'язані з пандемією, обмежено проведення масових заходів. Але було зроблено усе можливе, аби створити для городян святкову атмосферу та подарувати людям гарний настрій.

Покров прикрасили яскравою ілюмінацією, яка цього року охопила нові райони. В оновленому вбранні постала і головна ялинка. Вона засяяла яскравими кольорами, довершуючи новорічно-різдвяний антураж центральної площі. Містяни фіксували цю радісну мить на фотосвітлинах. Додали святкового настрою і ентузіасти, які в образах казкових героїв та Святого Миколая, вітали покровчан.

19 грудня прийшло з радістю та передчуттям прийдешнього року. З нагоди свята по місту пройшли онлайн тематичні заходи. Міський краєзнавчий музей ім. Миколи Занудька підготував майстер-клас зі створення новорічних символів та аксесуарів. Онлайн-концерти покровчанам з радістю презентували вихованці закладів культури міста.

Тож нехай вогні головної ялинки Покрова несуть усім нам радість, віру в добро, мир і процвітання!

Прес-служба міського голови.