ЦНАП міста перетнув дев’ятирічний рубіж

 

Саме дев’ять років тому на Дніпропетровщині та в Україні було створено мережу центрів надання адміністративних послуг, до складу яких увійшов і ЦНАП Покрова.

За цей період ЦНАП став центром комунікації громадян з владою. Для Покрова це є пріоритетом, за останні п’ять років центр надання адміністративних послуг здійснив справжній прорив - змінився як зовні, так і в принципах роботи. Успішно співпрацюючи з міжнародними партнерами, пішов шляхом модернізації та вдосконалення діяльності.

З кожним роком ЦНАП міста збільшує кількість послуг, сьогодні їх надається 241. Створено віддалені робочі місця, у тому числі Старостинському окрузі – селищі Шолоховому. Послуги надають територіальне управління юстиції, УП та СЗН, реєстраційний відділ, відділ архітектури та інспекції архітектурного контролю, землекористування та ін.

Три роки Центр співпрацює з фахівцями мобільного сервісного центру МВС, даючи можливість громадянам отримувати найзатребуваніші послуги сервісного центру не виїжджаючи з міста. З минулого року впроваджено комплексну послугу «єМалятко», також підключено ЦНАП до програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада». За словами керівника Інни Клочковської, Центр постійно працює над покращенням надання послуг покровчанам, саме таке завдання ставить міський голова Олександр Шаповал, всебічно сприяючи розвитку ЦНАПу.

Тут триває системна робота. А  дев’яту річницю ЦНАП відзначив циклом пізнавальних екскурсій, аби покровчани вже з юного віку знайомилися з роботою Центру надання адміністративних послуг.

Прес-служба міського голови.