Центральна міська лікарня отримала нові ліжка

 

Cорок сучасних функціональних ліжок закуплено за кошти міського бюджету для терапевтичного відділення.

Нові ліжка вже встановлено у стаціонарі.  Таке поповнення для лікарні є вкрай необхідним та нагальним. Зручність вже змогли оцінити пацієнти. Зокрема, у терапевтичному відділенні проходять відновлювальну терапію постковідні хворі, для яких триває процес реабілітації. За словами заступника директора ЦМЛ з медичної частини Тетяни Конорєзової, таке оновлення край важливе. На даний час у терапевтичному відділенні перебувають 28 пацієнтів з пневмонією. Це хворі, яких перевели з ковідного відділення з негативним ПЛР-тестом, але з діагнозом, що потребує лікування в умовах відділення.

Оснащення лікарні новими медичними ліжками дозволить надавати медичну допомогу на якіснішому рівні, оскільки хворим пацієнтам необхідні особливі умови. Таким пацієнтам рекомендовано лежати на животі, що підвищує сатурацію і прискорює процес одужання. З новими функціональними ліжками – це зручніше.

Медичні меблі, то комфорт пацієнтів, тож питання їх поповнення завжди на часі.  Минулоріч замінено ліжкофонд та решту медичних меблів у дитячому відділенні. Цього року ще у трьох відділеннях – терапії, реанімації і відділенні хворих на коронавірус. Медичні установи Покрова планомірно оновлюються.

Прес-служба міського голови.