Боксери Покрова – чемпіони України

Медалі переможців, титули Чемпіонів України та кубок за кращий бій вибороли вихованці Заслуженого тренера України Ігоря Мациборка.

З 4 по 7 квітня Вінниця зустрічала найсильніших на двох Чемпіонатах України з таїландського боксу Муей-Тай серед дорослих та серед юніорів і юнаків. Змагання проходили за підтримки Головного управління розвідки Міністерства оборони. Для дорослих стали перепусткою до чемпіонату світу, котрий відбудеться в Афінах.

Майже 400 бійців змагалися за право представляти країну на світовій арені.

У складі збірної Дніпропетровської області достойно змагалися покровчани. Провели яскраві бої, показавши не лише відмінну підготовку, а й волю до перемоги, силу бійцівського духу.

Чемпіонами України з таїландського боксу серед дорослих стали Олександр Суховільський, вагова категорія 63,5 кг та Дмитро Шелесько – 57 кг. Дмитра також нагороджено кубком за кращий бій турніру, він впевнено поборов супротивників, досвідчених боксерів. І Олександр, і Дмитро представлятимуть Україну в Афінах у складі нашої збірної. Вже незабаром у них розпочнуться тренувальні збори в Таїланді.

Гарно показали себе покровчани і на Чемпіонаті України серед юніорів та юнаків. У віковій групі 14-15 років «золото» здобули Владислав Куліш, Анатолій Марінеско, «срібло» Станіслав Яценко.

У категорії 12-13 років перше місце зайняв Богдан Нанкевич.

Вітаємо спортсменів та їхнього наставника з блискучими результатами!

Прес-служба міського голови.