Юні покровчани перемогли у міжнародних конкурсах

 

Літо надихає на творчість. Вихованці Дитячої школи мистецтв радують своїми творчими здобутками і на канікулах. Тому підтвердження чергові перемоги у міжнародних конкурсах.

Переконливу перемогу у Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Золота Хвиля» здобули  учні Дитячої школи мистецтв Єлизавета Бойко та Вероніка Бузько.

Їхній дует у номінації «Інструментальний жанр» посів І місце.

Першій премії дівчатка завдячують і своєму викладачу А.М. Климошенко.

У фаховому конкурсі під назвою «Козацькому роду нема переводу»,який зібрав  1340  учнів класів бандури та студентів вищих навчальних закладів культури та мистецтва і 60 ансамблів з усієї України, перемогла учениця Дитячої школи мистецтв Варвара Сізова.

Конкурс тривав місяць, онлайн-виступ Варвари  був у відкритому доступі, набравши чимало переглядів та схвальних відгуків.

Високо оцінило виступ і професійне журі у складі провідних викладачів та знаних бандуристів, надавши учасниці з Покрова І місце. У даній віковій категорії за перемогу змагалися 178 учасників.

Напередодні Варвара Сізова здобула ще одну вагому творчу перемогу – срібло VIII Міжнародного

Конкурсу виконавців на народних інструментах «Арт-Домінанта – Онлайн – 2020», що проходив у Харкові.

За призові місця там змагалися 381 соліст та 68 ансамблів. Оцінювало конкурсантів міжнародне журі з України, Білорусі, Італії, Литви й Молдови.

Незмінним керівником здібної учениці є викладач бандури Наталія Горб.

Вітаємо переможців, бажаємо подальших успіхів на музичному олімпі!

Прес-служба міського голови.