Юридичний відділ

є структурним підрозділом виконавчого комітету Покровської міської ради, який утворюється міською радою, підзвітний і підконтрольний міському голові, заступнику міського голови. У своїй діяльності керується Конституцією та законами України, указами Президента України та постановами Верховної Ради України, прийнятими відповідно до Конституції та Законів України, актами Кабінету Міністрів України, рекомендаціями Міністерства юстиції України, розпорядженнями голови облдержадміністрації, міського голови, рішеннями обласної ради, міської ради та її виконавчого комітету.
 
Основні завдання відділу:
1. Організація правової роботи, спрямованої на правильне застосування, неухильне дотримання та запобігання невиконанню вимог актів законодавства, інших нормативних документів міською радою, виконавчими органами міської ради, їх керівниками та посадовими особами під час виконання покладених на них завдань і функціональних обов'язків.
2. Представництво інтересів Покровської міської ради, її виконавчих органів, міського голови в судах та інших органах під час розгляду правових питань і спорів.
 
 
 

Начальник

відділу

Хомік Олексій Васильович

каб.203               

ur-viddil@pokrov-mr.gov.ua

docx
Положення про юр відідл № 36 від 24.12.19
Розмір:0.01.мб,
Завантажень:112