За чотири дні казковий будиночок Святого Миколая відвідало близько тисячі дітлахів

 

Резиденція била справжні рекорди за охочими зустрітися з чарівником, за кількістю найщиріших побажань та дарованих смаколиків.

Один з найочікуваніших моментів новорічних свят – зустріч зі Святим Миколаєм. У Покрові цю мить роблять по-справжньому незабутньою, аби дитячі сподівання були виправдані щирими емоціями. Саме так бачить цей день міський голова та відповідні служби виконкому. Тож і готуються до свята заздалегідь, продумуючи кожну деталь.

Цьогоріч резиденція Святого Миколая набула оновленого довершеного вигляду, в нього з’явився дерев’яний будиночок. Відділ культури виконкому потурбувався, щоб оселя зачаровувала малечу вже з перших хвилин. Кімнату чарівника оздобили за усіма казковими вимогами — каміном, кріслом-гойдалкою, ліхтариками, яскравими дрібничками і звичайно ж світлинами доброго дідуся з маленькими покровчанами. У такій затишній атмосфері малеча ділилася найсокровеннішим зі Святим Миколаєм, який з увагою вислуховував дитячі бажання, як годиться, завершуючи зустріч солодощами та фото напам’ять.

За чотири дні було даровано кілограми смаколиків і занотовано сотні дитячих мрій. Малеча просила не лише іграшки, а й здоров’я та щастя своїм рідним, вкладаючи надію та віру у побажання. І нехай святий був не справжнім, проте емоції — найщирішими, а враження — незабутніми. Поряд з будиночком розгорнулася новорічна майстерня з виготовлення святкових прикрас. Діти розмальовували прянички, аби згодом прикрасити ними ялинку.

- Це дуже гарна ідея, створити такий казковий куточок у самому серці нашого міста, - говорить Інна, мама чотирирічного Арсенія. - Діти у захваті, це тільки підсилює їхню віру у святого Миколая й у різдвяну казку.

Але новорічне диво не завершується і вже днями естафету прийме Дід Мороз, тож на маленьких покровчан очікують цікаві ігри навколо головної міської ялинки, майстер-класи та зустріч з улюбленими казковими персонажами, які пройдуть 27, 28, 29 грудня з 17.00.

Прес-служба міського голови.