Вихованка ліцею стала переможницею конкурсу “Найкращий читач Покрова-2020”

 

 

Карантин суттєво вплинув на культурне і спортивне життя. Але навіть за таких умов юні покровчани знаходять можливість проявити свої таланти, здобуваючи заслужені винагороди.

Традиційно кожного року проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого читання “Книгоманія”, який охоплює величезну аудиторію.

За його умовами учасники мають презентувати улюблену книгу, яка справила на них найбільше враження. Формат презентації вільний, що дає широкий простір для творчості.

 ІІ міський етап цього конкурсу щорічно проходить у нашій міській бібліотеці. На жаль, карантин вніс свої корективи, проте конкурс все одно вдалося провести у дистанційному форматі. Попередньо кожна зі шкіл провела відбіркові тури, визначивши кандидата, який буде представляти заклад на міському рівні. Кожен з 7 учасників прислав відеозапис своїх виступів.

Як відзначають працівники міської бібліотеки, усі школярі проявили неабияку креативність і творчий підхід. Майданчиком для запису сюжетів ставали шкільні актові зали, бібліотеки, учасники використовували костюми та інший реквізит.

За рішенням журі найбільш яскраво та оригінально свій виступ представила учениця загальноосвітнього ліцею Кіра Літвінцева. Дівчинка є активним читачем бібліотеки, займається в театральній студії, тож її презентація нікого не залишила байдужим. Саме вона і стала переможницею конкурсу «Найкращий читач Покрова 2020». Цього тижня Кірі Літвінцевій було вручено заслужену відзнаку.

Попереду Кіру очікує вже більш складний обласний етап конкурсу, який також проходитиме в дистанційному режимі. Бажаємо їй наснаги і успіху! Приємно, що для юних покровчан книги продовжують залишатися вірними друзями, які допомагають розкрити їхні таланти.

Прес-служба міського голови.