Відкривати серця доброті

 

Саме з таким посилом пройшов благодійний концерт у Школі мистецтв на підтримку малечі, що бореться за життя – Іллюші Кондарюка та Ані Юрікової. Покров продовжує тему милосердя, відкриваючи серця доброті.

Напевно, немає у місті людини, хто б не знав Іллюшу Кондарюка та Аню Юрікову. Історії цих дітей сколихнули Покров, який об’єднався у прагненні підтримати і допомогти. Черговим прикладом цього став благодійний концерт, організований творчим колективом Школи мистецтв.

-Ми можемо бути чарівниками, бо в наших силах простягнути руку допомоги – надії, - наголошувала директор закладу Ганна Доценко.

Таку благородну ідею підтримали учні та викладачі, долучилися батьки та містяни, котрі прийшли на концерт. Юні музиканти, серед яких і сонячна дівчинка Ліза Халявченко-Бабіч, виконували найкращі номери, театрали присвячували вірші доброті, а художники малювали серця у знак підтримки та солідарності.

Учні школи говорили про те, наскільки це важливо, не проходити повз чужого горя, бути причетними - милосердними. Коли доброта перемагає біль, даруючи життя.

Прес-служба міського голови.