В амбулаторії №4 обладнано новий кабінет денного перебування хворих

З невеликого приміщення - в просторе та функціональне перевели кабінет денного перебування хворого амбулаторії №4 Центру первинної медико-санітарної допомоги.

В одній зоні медики готують процедури, в іншій пацієнти їх приймають. Скрізь свіжий ремонт, нові меблі – зручні десять ліжок з тумбочками, спеціальні столи та шафи. Нові штативи, нібулайзер та інше необхідне обладнання.

Встановлено кондиціонер та телевізор. Кабінет обладнано у тій же стилістиці і з таким функціоналом як і ті, що раніше відкрилися на Руднику та Шолоховому.

А Галина Миколаївна Годзелій, якій довелось одній з перших стати пацієнткою цього кабінету, звертає увагу не лише на комфортні умови перебування, а на й уважність та доброзичливість медичного персоналу. «Дуже гарно, чистота, порядок, такого ще не бачила», - говорить жінка, приймаючи процедури.

Хворі, яким сімейні лікарі призначать лікування, тут мають отримувати внутрішньовенні та внутрішньом'язові ін’єкції, а також  внутрішньовенні крапельниці струйно.

Кабінет №22  працює з дотриманням усіх карантинних вимог з 8-ї ранку до 18:00. Поки працює шість днів на тиждень, після зняття обмежень чекатиме пацієнтів і в неділю.

Прес-служба міського голови.