У відділенні інтенсивної терапії нові реанімаційні ліжка

Тиждень тому Центральна міська лікарня поповнилася  спеціалізованою медичною технікою.

За кошти міського бюджету для відділення інтенсивної терапії придбано сучасні реанімаційні ліжка. Їх уже встигли протестувати в роботі – переваги оцінили і медики, і пацієнти.

-  Для якнайшвидшого одужання  важких хворих велике значення мають умови, в яких вони знаходяться.  Розуміючи усі потреби та їх значення для успішного функціонування лікарень,  продовжуємо системно зміцнювати матеріально-технічну базу медичних закладів міста, - зазначає міський голова Олександр Шаповал.

Вони сучасні, функціональні, легкі в керуванні  та зручні в роботі. Про це розповідають медики відділення, демонструючи можливості ліжок.  Складна в технічному плані конструкція легко піддається управлінню за допомогою пульта. Регулюючи висоту та нахил ліжка, можна забезпечити правильне позиціювання пацієнта, полегшити його стан та забезпечити більш правильну терапію.

Медичному ж персоналу так краще проводити огляд, виконувати маніпуляції та переміщення хворого. Що важливо, розраховані вони на максимальну вагу до 280 кг, легкі та мобільні.

Прес-служба міського голови.