Шановні працівники Акціонерного Товариства “Покровський гірничо- збагачувальний комбінат”, дорогі ветерани гірничої справи - земляки!

В історії нашого краю величезну роль відіграв видобуток марганцевих руд. Сьогоднішній Покров починався з невеликих шахт і гірничих селищ, які стали основою для народження і розвитку міста.

Рівно 50 років тому сталася подія, яка мала символічне значення. 12 травня 1970 року окремі рудоуправління, комбінати, шахти та інші підрозділи були об’єднані в одне підприємство – гірничо-збагачувальний комбінат.

Підприємство-гігант стало символом промислової могутності. Місто і комбінат разом росли та розвивалися, переживали успіхи і труднощі.

І сьогодні підприємство продовжує відігравати величезну роль у житті Покрова, його робота є запорукою соціально-економічної стабільності.

Покровський ГЗК – це не просто потужна техніка. Запорука його успішної діяльності, перш за все - люди. Професія гірника була і залишається символом сили духу, витримки, відповідальності та справжнього патріотизму. Ми пишаємося усіма поколіннями гірників, які своєю працею заслуговують на наші слова вдячності й поваги. Пишаємося цілими династіями, які продовжують славну справу.

У цей визначний день щиро вітаю колектив комбінату, ветеранів підприємства. Бажаю міцного здоров’я, достатку, добра.

А Комбінату — процвітання!

З повагою – міський голова Олександр Шаповал.