Покровчанка Ірина Романець – лауреат щорічної обласної педагогічної премії

Напередодні професійного свята за сумлінну та віддану працю відзначили двадцять педагогів  із різних навчальних закладів області, у тому числі і з Покрова.

Щорічну  обласну педагогічну премію  отримала методист дитячого садка №21 Ірина Романець. Відзнаку кращим фахівцям дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти вручав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко,  засвідчуючи повагу та пошану до почесної та  відповідальної місії педагогів.

 -  Пишаюся тим, що Покров багатий на талановитих, творчих педагогів. Ця висока відзнака - свідчення цього, - зазначив міський голова Олександр Шаповал.

Усе професійне життя Ірини Романець пов’язане з дитячим садком № 21, якому безмежно віддана. Вперше переступивши поріг закладу  у 1994 році, випускниця  Криворізького педагогічного інституту й до сьогодні віддає йому свої знання і майстерність. 

Останні двадцять років  старший вихователь, спеціаліст вищої категорії працює на посаді методиста дошкільного закладу. Тяжіє до інноваційної діяльності, впровадження в організацію освітньо - виховного процесу сучасних освітніх технологій. Зусилля методиста є і в численних перемогах колективу дошкільного закладу у конкурсних заходах різного рівня.

Це не перша висока  професійна відзнака педагога на обласному рівні, в основі яких – наполеглива праця та безмежна любов до своєї професії.

Вітаємо Ірину Романець із заслуженою відзнакою та зі святом! Зичимо доброго здоров’я, невичерпної енергії, натхнення та благополуччя!

Прес-служба міського голови.