На засіданні міськвиконкому

23 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради, яке проходило в режимі онлайн із застосуванням програмного забезпечення Skype.

Основним розглядали питання про діяльність Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Покровської міської ради за 2019 рік та 8 місяців.

Доповідаючи з даного питання, секретар міської ради Анатолій Пастух зазначив, що ЦНАП - це сучасна сервісна установа, зорієнтована винятково на людину та вирішення її життєвих потреб. В одному місці тут зібрані найважливіші та найпопулярніші адміністративні послуги серед громадян та представників бізнесу.

У 2019 році через Центр надання адміністративних послуг

було запроваджено надання 195 адмінпослуги, а вже з червня 2020 року перелік адміністративних послуг збільшився до 209 послуг, що на 7% більше.

Було детально проаналізовано надання різних сервісів, розширення співпраці з державними установами та міжнародне співробітництво.

Наголошувалося, що основними завданнями Центру залишаються організація надання адміністративних послуг в найкоротший термін і при мінімальній кількості відвідувань заявників, спрощення процедури отримання послуг і поліпшення якості їх надання та збільшення послуг, що можуть надаватися через інтернет.

Розглянуто також питання “в різному”.

Прес-служба міського голови.