“Музичний антракт”. Українська пісня у міському краєзнавчому музеї

Напередодні Дня Української писемності та мови у стінах міського краєзнавчого музею ім. М.А.Занудька відбувся захід, який у повній мірі розкривав красу, мелодійність та співучість української мови.

7 листопада тут зібралися представники народних колективів і культурних осередків нашої громади. У тому числі працівники культури клубів селищ Перевізькі Хутори і Шолохове. Саме ці люди роблять значний внесок у збереження та розвиток історії, української мови та культури. Тож підготовлена концертна програма була присвячена і святу працівників культури та майстрів народного мистецтва .

В “Музичному антракті” свої виступи дарували вихованці Дитячої школи мистецтв та Будинку творчості. Проникливі вірші, пісні та музичні композиції акордеоністів, скрипалів та бандуристів — кожен номер маленьких талантів Покрова викликав щирі оплески присутніх.

У свою чергу, працівники культури ділилися своїми спогадами та емоціями, відзначали важливість української пісні й традицій у їхній роботі.

Від імені міського голови Олександра Шаповала учасників заходу привітала начальник відділу культури Тетяна Сударєва і вручила подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм та особистий внесок у розвиток культури міста директору Шолохівського сільського будинку культури Тетяні Алілуєнко та директору міського краєзнавчого музею Тетяні Подольчак. Слова вдячності лунали на адресу усіх запрошених гостей.

А завершився вечір музичним караоке, яке об'єднало усіх присутніх у виконанні улюблених українських пісень, кожна з яких є частиною душі та історичної пам'яті нашого народу. Адже українська мова завжди жила, живе і житиме в нашій пісні.

Прес-служба міського голови.