Інформаційна підтримка ЄС дитячій бібліотеці

 

Бібліотека як місцевий культурний центр, який є сучасним та привабливим - такі тенденції сьогодення, цьому сприяє і проект «Інформаційна підтримка ЄС бібліотекам для дітей та юнацтва».

Заступник директора ЦБС у роботі з дітьми Тетяна Литвиненко взяла участь у вебінарах , що проходили в рамках проекту Представництва ЄС. Впродовж двох днів понад двохсот учасників з усієї України в режимі відеозв’язку дізнавалися більше про нові перспективи в роботі бібліотек в рамках співпраці з ЄС.

Тетяна Литвиненко зазначає, що отримані під час карантину знання є корисними для роботи з читачами, а практичним аспектом участі у проекті стане інформаційний куточок про ЄС, актуальні матеріали до якого невдовзі мають надійти від організаторів заходу.

Дитяча бібліотека заохочує своїх маленьких та юних читачів до спілкування з книжкою, що є найкращою альтернативою спокійного дозвілля під час карантину. Нині оголошено фото-конкурс «Читаємо під ковдрою», дітей запрошують на сторінці дитячої бібліотеки у фейсбук виставляти свої фото з улюбленою книгою.
Додаткові вподобайки тим, хто поділиться своїми враженнями, Долучайтеся!

Прес-служба міського голови.