АТ «Дніпропетровськгаз» попереджає про виконання газонебезпечних робіт у м. Покров

У зв'язку з виконанням робіт у м. Покров буде частково припинено подачу газу.

Для забезпечення стабільного та безпечного газопостачання споживачам міста та в зв'зку з підготовкою газових мереж до роботи в осінньо-зимовий період 2020-2021р.р. з 8 год. 4 серпня 2020р. працівниками АТ « Дніпропетровськгаз» будуть проводитись роботи по реконструкції системи газопостачання на газопроводі високого тиску до с. Рудник та с. Шолохове.

У зв'язку з цим тимчасово буде припинено газопостачання споживачам ІІ- го сел., селищ Гірник, Рудник, Олександрівка, Підгірна та с.Шолохове, с. Миронівка, с.Ульянівка.

Пусконалагоджувальні роботи планується розпочати з 07.08.2020р. за наявності мешканців всіх приватних будинків та забезпечення безперешкодного доступу працівникам газової компанії до газифікованих приміщень для виконання робіт у повному обсязі.

Відновлення газопостачання буде проводитись згідно п.17 розд. VІІ Правил безпеки систем газопостачання: після зовнішнього огляду та виконання робіт з контрольного опресування газопроводів, перевірки його технічного стану та проведення інвентаризації газового обладнання.

Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу у побуті!

При виявленні запаху газу провітріть приміщення, не запалюйте вогню, не користуйтесь електроприладами, негайно телефонуйте "104" (цілодобово, безкоштовно).

Додаткову інформацію можна отримати за тел. (05667) 4-23-91, 4-18-85, 4-27-87.

Вибачаємося за тимчасові незручності!